• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Srebro u Grazu!
 
 

Srebro u Grazu!

CRO Graz 2024.!

Mara za pamćenje!!!


Kakav vikend u austrijskom Grazu! Naša Mara Matutinović (prazno misto za sponzore) je fantastičnim penjanjem osvojila srebro u superjakoj i brojnoj youth b kategoriji!!!
U finale je ušla također kao drugoplasirana, a potom se, na krilima glasnog navijanja brojnih članova naše reprezentacije, te pozitivne energije iz domovine, u velikom stilu zadržala na tom mistu u odlučujućem finalnom krugu. Velike čestitke Mari, vodstvu reprezentacije, trenerima i fameji Matutinović. Navodno, bit će toga još od ove male :-))))

I to nije sve. Sa velikim zanimanjem smo pratili i finale naše Eni Malenice (BIM sport) koja je u kvalifikacijama juniorki bila sedma, da bi na kraju završila na i dalje vrhunskom 9. mistu. Šta reć, kad krene onda krene - sad samo neka potraje!

Koristimo priliku da čestitamo svim penjačima brojne CRO delegacije, a izdvojit ćemo još nekoliko članova našeg kluba koji su ginuli ovaj vikend: Lovre Čulić (Iglu Sport) 27.mj. (youth A), Niko Jurić i Darian Duka 58.mj. i 68mj. (oboje youth B), Nora Mladenović i Lena Roglić 60.mj. i 61.mj. (obe youth A) - svaka čast svima!

Idemo sad lagano, doć sebi, pa karavana ide dalje!



>>> IFSC , čovik moj!






 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990