• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Ponovljen B.T.!!!
 
 

Ponovljen B.T.!!!

Lovrinjo

Lovre e primera repeticion!



Vrime je da pomaknemo fokus lokalne penjačke scene sa čikara, privjesaka, kapa, majica, upaljača i naravno drame oko Hajduka, na staro dobro penjanje koje virovali ili ne i dalje živi!
Naime, jučer su snage sigurnosti zbog utakmice potirale Luku Kivelu i njegove mlade snage iz PCa di su bili na redovnom treningu. Drago nam je da se to desilo jer neka se niko ne uvridi ali toj mladosti definitivno fali vitamina D i iskidane kože od prirodne stine. Oni su dakle PC zaminili jednim našim lokalnim penjalištem di je bouldering zabranjen i dan je bia za pamćenje.

Eni & Lena su redale lakše klasike, a nezaustavljivi Lovre Čulić (Iglu Sport) je u vrlo kratko vrimena izvea dugoočekivano ponavljanje mitskog bouldera Black Tattoo (7C+/8A). Virovali ili ne na ovo ponavljanje se čekalo dugih 13 sezona, još od 2011. kada je tata mata splitskog boulderinga Boris Zokić izvea FA!
Lovre i trener mu Kivi, koji je BT penja x puta ali do sada bez uspjeha, se zajedno slažu kako bi težinu ovog bouldera tribalo zaokružit na 8A jer sve ostalo su pizadrije. Čuli smo se u vezi ovog sa Boćijem, koji je jučer bia u Trogiru. As se zabrinua da se pronašlo neko kolino u smjeru ali kad smo mu objasnili da je beta ostala ista reka je da se slaže sa zaokruživanjem i objasnia da se samo drža starog sistema da se za FA uvik daje pola ocjene - ocjena manje nego šta ti se čini - sve u svrhu eventualnih pronalazaka nekih novih kombinacija i neutralizacije truda oko FAa koji realno, ne bi triba bit uključen u ocjenu linije. 

Boći, rispekt - Lovre, svaka čast, po prvi put si na svetoj listi, virujemo ne i zadnji!




>>> STOP PRESS:
Naš dragi Ivan Kljaković Gašpić Bambi jučer na Marjanu prolazi Medovku (7a+) - maci!!!




Komentari  

 
0 #1 Roko 2024-01-29 20:53
Dide ima li kakva kontroverza oko Genius Loci i uspona u Vranjači pa ih nema na listi? Daj pikanterije
Citat
 
 
0 #2 Did 2024-01-29 23:02
Roko moj dobri u pravu si...čuj tribat ćemo reorganizirat cilu listu, a non stop smo u Hajduku i oko čikara, upaljača i privjesaka za ključe. aj daj nam par dana :-)
Citat
 
 
0 #3 Dani 2024-01-30 09:46
Bravo Lovre!!!!! Samo jako!
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990