• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Teški Albarracin!
 
 

Teški Albarracin!

Vitezovi

Vitezovi znaju guštat!


Kivelini Vitezovi su se nekidan vratili sa tradicionalnog zimskog pohoda u Albarracin (Španjolska), a ka i obično bilo in je predobro. Po povratku, Nikolu Nikolausa Tešiju je jednostavno otvorilo i evo što nam je napisa:


"Put proša glatko, svi smo se držali dogovora, organizacija puta na visokom nivou. Ovaj put su neke seniore zaminile mlade snage kojima je ovo bia prvi pošteni boldering vanka. I nisu razočarali, fightalo se i po snigu i po minusu i po vitru. Čača Kivela kao i obično više posvećen drugima nego sebi, ali uz sve to stišće 2x 8a+/b!
Katarina Dražić - Kate se polako ustaljuje na 7a levelu s jos jednim smjerom u tekici. Nik Oil je još mlad i za nešto teze od 7a triba još malo truda iako je pokaza u 2 teža smjera da je blizu i da je možda stvar samo mentalne naravi. Uvjerljivo najveći spektakl je priredia Vinko "Brački" sa 3 7b i 1 7c smjeron. Čovik šta takne tu i ostaje! A dobia je i par novih nadimaka "Shadow" jer si mu nekad moga vidit samo sjenu na bolderu ili "Terminator" jer čovik ne zna za umor, a ni koža mu se baš nije potrošila?!?!
Joško Pribudić Sola je virujemo konačno diga level svog penjanja i počea kucat na vrata 7a levela. Mladji su fajtali jako ka sta smo vec rekli, a posebno zanimljiva bitka se vodila izmedu Tonke i  7a Trigonometrije u kojoj je najbolje hvatište jednako solidnoj dvoranskoj nozi! Tonka trigonometriju polažeš idući put! I da, valja reć da je majka Minja išla na put jebeno ozljedena i na kraju flešala 6a+ u patikama, to joj je jedini uspon cili trip. Naklon Minjakis!
I za kraj valja reć, da su Vitezovi jeli ko kraljevi, od voća i povrća, ali ipak pobjedu odnose Vinkova jaja!
...
Zbog snježne mećave, žene su odustale od povratka doma u Cliu i ostale su se zapit i prespavat u Rijeci, a muški i Tonka u Kiwijevoj mazdi su nastavili put bijelom Hrvatskom i s prosjecnom brzinom od 60km/h stigli doma u kasnim nocnim satima!"


Bravo ekipa! Više fotki ode ka!



 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990