• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti 3 dana Fonta!
 
 

3 dana Fonta!

...

Lovre & Kivi za pamćenje!


Gušt nam je napisat par riči o teškoj božičnoj romantici u francuskom Fontainbleau! 
...

Znači lagano, kasna jesen, kolorit, prvi snig, miris trenja, spokoj uspavane šume... i dva smrznuta dalmatinska težaka - mladi Lovre Čulić i preiskusni Luka Kivela! Matere bi im u sličnoj situaciji oma bacile provjeru je li donja majica u gaćama i jesu li podgaće na repertoaru ali u ovom konkretnom slučaju čak i to ne bi imalo ikakvog smisla jer momci su na penjalištu bili tri dana tijekom kojih je prosječna temperatura bila 3 Celzija ispod nule! U tim surovim uvjetima naši su se junaci prvi put susreli sa poznatim francuskim sloperima što tradicionalno nije lako i traži prilagodbu, a i FB standard je čvrst. "Nije to Švicarska" upozoravali su nas cilu mladost, "prvo skupi iskustvo" ponavljala je pokojna baba. Naravno da se naši svega toga... NISU DRŽALI!


Lovre Čulić je popea 2x7C+, 1x7C i 7B+ sve redom klasici među kojima su mitski Atomic playboy i L´Abbe Resina, a Luka Kivela je osim jednog 6C-a popea na fleš Trojan War (8A)!
Aaaa kaos!!! Je, dobro ste pročitali - naši su oduševili u šumama Fonta di su nastupili izrazito ofenzivno i bez repekta - rekli bi za pamćenje!

Lovre, ka predvodnik naših talenata je još jednom pokazao da vrhunski natjecateljski rezultati koje je ove godine postizao u svojoj dobnoj kategoriji na međunarodnoj sceni, nisu slučajnost! Luka Kivela je s druge strane napokon doživia ono šta praktički cili život čeka, a to je čistokrvna morfo Font kompresija na slopere. Oduvik smo znali da je ministar u toj disciplini i sad je to dokaza - svaka čast brate!

U trenucima dok ovo čitate naši su u avionu, a svečani doček je planiran sutra popodne u PCu!

Posebna zahvala ide legendi Milanu Šandorovu za gostoprimstvo na turneji! Čovik ih je ugostia u Parisu na toplome kauču, te im je ustupia auto za svakodnevno vozikanje gori - doli. Osim Milana, zahvale idu i Iglu sportu koji  sponzorira mladog Lovru!


>>> DIDOVA ZIMSKA SLUŽBA:
- Marule, ovo me nosi!
- Zmaju ovakva 3 dana u Fontu ne pamte ni najstarije generacije...
- Marule, ima li šta dodatnog materijala za potkrijepit ovaj tekst?
- Asu, na FBu od Penjačkog centra uskoro...



 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990