• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Ponovljen Balkan!
 
 

Ponovljen Balkan!

Kralj!!!

Bura = Greda!!!


Jučer u petak popodne, teška gužva na Gredi!
...
Je, dobro ste pročitali! Kad smo u petak popodne ćutili onaj lipi feeling od bure, nema splitskog penjača koji u mislima nije otiša do Grede i provea virtualno popodne upravo gori jer bura je sine = Greda. Nije ni Marjan, ni Mimice, ni Čikola... ko je gori penja i doživia zero gravity bura emotions taj će zauvik na prvi njen reful oma otplovit gori i to je amen.

U međuvremenu, na Gredi su bili Niksi i Lobel koji su jedva uspili nać slobodan smjer za zagrijat se od pustih virtualnih naveza, a onda su u velikom stilu uletili na kantun Velike rupe di je Nikola Niksi Kramarić otvoria sezonu na najlipši mogući način - 1.ponavljanjem top linije Balkan (8b+/c)!!!

Nikola, tvoj uspon nas neizmjerno veseli i virujemo da si napokon (uz Bebita) spreman za Veliki strop! Također, redakciju bi obradovalo da poradiš malo na medijskim sadržajima s obzirom da ti je zadnja normalna fotka sa krizme, pa sine, nemaš ni iz El Tora poštenu fotografiju. U biti... ovo je jedan tipičan primjer malog, poštenog, lokalnog težaka - čovik popne Balkan, nema fotku, nema video, kaže da nije b+/c nego b+ hard i jedino mu je na pameti sljedeća bura - ma bravo, Nikola - to je to!!!









 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990