• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Niksi pisao povijest!
 
 

Niksi pisao povijest!

Toooo asu!!!

Ponovljena Revolucija!!!


U davna vrimena, još dok je Uroš Perko hoda zemljom, rekli smo mu: "Uroše, samo pokaži liniju ozdravit će Hilitica moja", a on je reka da ima jedna u Trogiru koja mu je upala u oko i nikako je nemože zaboravit. Bila je zima 2004./2005., ne ova bez bure i sniga nego prava old skul zima, a pravi asevi su zabušili Revoluciju - projekt za Perka.

Uroš je prova i otiša, a nakon njega i drugi asevi. Revolucija je ostala i kako su godine prolazile ime joj je sve bolje pristajalo. Tribalo se nešto revolucionarno dogodit da se nešto takvo popne i dan danas nam nije jasno iz kojeg grma brnistre se pojavia taj simpatični Francuz Quentin Chastagnier ali stvarno se pojavia...i za nevirovat čovik popne Revoluciju. Prvi 8c, potpuno novi level i veliki događaj u domovini težaka di se broj 8 i slovo c rijetko i nevoljko spajaju - bila je to zima 2014./2015.

Na jučerašnji dan - prekrasna vijest! Nikola Kramarić, mali pošteni lokalni težak, jedan od nas, izvodi prvo ponavljanje te iste Revolucije, njegov i ne samo njegov nego i najteži dalmatinski uspon na konop ikad! Ponosni smo i radosni jer uvik smo virovali u dalmatinskog čovika i Niksija koji je polako iz lokalnog asa izrasta u legendu! Ka šta je i normalno u Splitu, di je svak svakome i mater i otac, nismo uvik bili njime zadovoljni - zna je čovik previše cipat plastiku čak i kad su bili uvjeti, slabo je kužia betu - posebno nožnu, na stini je zna okolišat, ticklist je slaga preziheraški, a sa onim ležaljkama liti nas je satra. Međutim, od kad je kupia Punta priča se prominila, a on je krenia stazom kojom smo uvik tili da krene.

Jučer je tako, umisto po paletu brašna i troslojnog tariguza krenia u Trogir i ostalo znate! Povijest se pisala velikim slovima!
KAPA DOLI CARE!









 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990