• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Lovre stisa Fuziju!
 
 

Lovre stisa Fuziju!

Mmmm

Dosta je bičava!

Škole nema, a i kiša je stala. Marulova dica žive san. Luka Kivela nedavno okuplja cilu obitelj Čulić i napada tabu temu: BIČVE!
"Dosta je bilo, moraju ić ća!" - odlučan je bia Luka ali na kraju je dogovoren kompromis -  tu i tamo stopice ali sa tendencijom na golu nogu i potpunim prelaskom na istu do proljeća 2020.. Kivela je zadovoljan jer je sad maloga napokon moga poslat u Fuziju (7c), klasik u kojeg bi uć u dugin bičvama bilo jednostavno neoprostivo.
Lovre Čulić nudi uspon u velikom stilu, a ova fotografija divno dočarava njegov fokus na livu penju, mmm - ko to more platit? Uz čestitke Lovri i muškoj populaciji koja sad vodi u ogledu sa damama 13:9, tu je i dobra vijest za sve naše žene. Naime, kada Kivelina jaka i brojna ženska postava počne redat Fuziju, sigurni smo da muški to neće moć pratit. Ž(ene) muerte!!!
STOP PRESS: Naš prijatelj Filip Vuletić Fićo istog dana na Marjanu prvi put penje uspone težine 6c+, a potom i 7a i to u kakvom stilu!?! Graciju (6c+) sajta, a Carko vino (7a) flešaje. Bravo Fićo asu, daj nam još!
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990