• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Prvenstva & strunjače!
 
 

Prvenstva & strunjače!

Stiže nova landing zona, tvrđa ali pouzdanija!

Strunjače adio!

Burno je na indoor sceni!



Ciklone ne popuštaju, a od pustog penjanja vanka i kilometarske bojišnice ostalo nam je samo prištekat se na 8a.nu i pratit šta će Niksi upisat iz Španjolske. Međutim, našem dalmatinskom čoviku vrag neda mira, pa se uvik nešto rošća i kemija i bome nije usitno nego naveliko.

Prvo se ovaj vikend ide masovno (39 dice, 6 seniora) u Zagreb na PH u starom dobrom leadu. Forma je dobra, a atmosfera u ekipi još i bolja. Uz sve to smo napokon spojili i mini bus šemu sa ekipom iz Mosora tako da bit će za pamćenje.

Nakon toga teško ludilo u PCu - uleću Imbusi na sve dilove stine, sve ide doli, pa na pranje, pa gori. Istovremeno, ako van triba spužve montirajte se kraj kontejnera na Poljudu jer stare strunjače idu ća i stiže sve novo + nova cerada - teški vrh!

Onda prvog vikenda u 12.misecu organiziramo PH u kombinaciji za kojeg planiramo da će bit teški hit, a istovremeno objavljujemo datume ovozimske STBLige pod motom - "Bouldering Da, depresija NE!".

Eto, ako želite dat ruke u svim ovim akcijama ili vam ne pada na pamet slobodno se javite ili izbjegnite pozive čovika koji će vodit cili ovaj cirkus, Borisa Rožića Rože! Našem Didu ostaje samo službeno otvorit burni predbožićni misec dana plastike, pa ko preživi pričat će... :-)




 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990