• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Okruženi potencijalom!
 
 

Okruženi potencijalom!

Gata aka. Mila Gojsalić

Moco & prijatelji...


Nekidan u redakciji Ivan Kuvačić Moco. Rano je popodne. Na stolu bićerin i suve smokve. Baba dovršaje šnicele u toču. Vani jesen.

 

„Dide, popea sam Jesenji Mercato!“

„Bravo čovik, čak mi je i logično, ipak je jesen!“

„Je Dide, al ima nešto nelogično...“

„A šta sad...jebenti?“

„Popea san ga dva puta u jednom danu !?!“

„E moj zmaju...“

 

Znači, Moco je skoro cilo lito dribla projekt – Jesenji mercato (7c+) u Gatima. Radi se o istinskom klasiku, a projektira ga je vridno, predano i od srca. Projekt mu se pokaza prilično zahtjevan, čak priznaje da je posumnja i je li dobro ocjenjen. A onda fleš. Nekidan ga popne u nekom do sada nedoživljenom stanju kad se „sve događa automatski, i samo ide i leti po smjeru“, a onda se isto popodne ponovo uputi u smjer i popne ga još jedanput – pa kako je ovo moguće?

...

Moco je jednostavno propenja i neka nam ne zamiri, iako penje dugo, možda je ovo bilo čak i po prvi put.  A kad čovik istinski propenje i kad se idealno mentalno stanje i tehnička izvedba spoje sa fizičkim parametrima onda na vidjelo izađe naš pravi potencijal  kojeg većinom nismo svjesni, pa svi ostanemo u čudu...osim Dida, naravno :-)

 

Istovremeno u Rupotinama, borba sa projektima i potraga za potencijalima! Branko Kragić igra igru i prolazi jednu od najboljih linija na penjalištu di loše linije ne postoje – Nostradamus (7c+), a Dara i Stana kite sve redom, čak i po cijenu da im ne ostane ukapčanja za zagrijat se u Grunfu.

 

Na Gredi, uoči Brixen-a Vana & Roko prolaze El Classico (7b+). Uvjeti su kvalitetni, smjerovi su okićeni, a partija ruskog ruleta sa kišom samo podsjeća da na Gredi ništa ne ide jednostavno.
Ali zato se jednostavnije živi u Paklenici di izdvajamo Niksijev do sada najteži uspon na fleš – Compadres de puta made (8a+) – bravo asu!


..
... šniceli su na stolu i dec crnoga. Vani jesen.

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990