• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Ponovljen Megdan!
 
 

Ponovljen Megdan!

Megdan

By Niksi & Frenk !!!


Ono kad nakon 10 dana godišnjeg sidneš u redakciju i imaš za napisat ovako dobru vijest...








Toplotni su udari dalmatinsku scenu bacili u prividno zatišje, bar šta se Grede tiče. A onda su se početkom ovog tjedna oglasila zvona DVTa. Aladin ne falije, srida od 18h počinje dizat bura, ko ima popet popet će. Tako je i bilo!

Mladi Nikola Kramarić u vrhunskom pokušaju pokazuje svu raskoš svojih sposobnosti, piše povijest i pobjeđuje samog sebe - prvo ponavljanje Megdana (8b+) u Velikoj rupi Markezine Grede! Ma koji Tokio, gasi internet, gori sve!!!
Ali to nije kraj priče...
Frenk Jensterle je taj dan također bia dobar ali ne dovoljno. Sutra baca dan odmora i jučer prid sam odlazak u Sloveniju ponovo se navezuje. Nakon misec dana Dalmacije, zadnji dan, zadnji pokušaj i BUM! Mačak izvodi drugo ponavljanje!

Kakva priča! Dva vrhunska penjača, jedan nevjerovatno spreman u najlipšim godinama, drugi nevjerovatno iskusan i više nego duplo stariji, zajedno se udružuju u neizvjesnoj borbi usrid paklenog dalmatinskog lita sa smjerom čiju veličinu mogu shvatit jedino oni koji su u njega ušli. Prekrasno! 

Niksi i Frenk naklon do poda!!!


>>> S obzirom da se radi o prvim ponavljanjima smjera zanimljivo je mišljenje ovih velikana o ocjeni linije. Niksi je komentira sa hard 8b+, a Frenk je predložia dizanje ocjene na 8c. Da li je stari mačak bia u afektu kad je to predložia pokazat će vrime...ali ono što oboje stavljaju u prvi plan je kvaliteta same linije koja je - skužajte na izrazu - nenadjebiva! I zato, šta drugo reć nego ono šta i svoju dicu učimo od malih nogu - NA GREDU MOMČINO 1971. !!!


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990