• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
 
 

ŽBL #1

Obitelj Malenica je povela u prvom kolu žbl-a.

1. Šime Malenica SPK Marulianus
2. Ivica Beović PD Imber Mosor
3. Boris Koračak HPD Mosor

1. Tina Malenica SPK Marulianus
2. Jelena Dujaković SPK Marulianus
3. Tanja Baldasar SPK Marulianus

Više u nastavku >>>

U subotu je na Mertojaku u oblaku magnezija održano prvo natjecanje ŽBL-a. Tradicionalno odličnu atmosferu dodatno je pojačala euforija zbog pobjede hrvatskih rukometaša nad Francuzima.

Smjerovi su ka i uvik bili odlični ali nešto lakši no inače šta je ekipa brže bolje iskoristila za nizanje topova u kvalifikacijama. Zanimljivoj je da, kod muškaraca, čak i pet ispenjanih smjerova u prvom krugu nije značilo siguran ulazak u finale kojem je na kraju pristupilo 6 imena predvođenih totalnim iznenađenjem iz kanjona Cetine - Ivicom Beovićem, koji je jedini ispenja svih 6 smjerova u kvalifikacijama (vidiš šta bušilica napravi od čovika). Što se žena tiče - nastupilo ih je tri, a sve su predvođene Tinom Malenicom (4 topa) produžile dalje.

U finalu Marulova perjanica Šime Malenica ubacuje u turbo pogon i zarađuje svojih prvih 100 bodova u ovogodišnjem ŽBL-u. Beović dokazuje da kvalifikacije nisu bile samo trenutak inspiracije i osvaja srebro, a za broncu se izborija mosoraški zmaj Boris Koračak. Pitate se di je u ciloj priči Ivan Mihalj - Miha? Upravo tu na 4. mistu, sigurno ne njegov najbolji rezultat ali doktor kaže da je zadovoljan otvaranjem sezone. Drago nam je da je ponovno u igri i još jedan Marulov as Marko Pehar Pehi koji je ovaj put bia peti, odma isprid šestoplasiranog Vedrana Puljiza.
Tri Marulove gracije su pošteno zafajtale, a najbolja je ka i u kvalifikacijama bila Tina sa jednim boulderom iz prve. Jele je bila druga (5 zona), a Tanja, na svom prvom natjecanju, treća (3 zone) - čestitke!

Vidimo se na ŽBL-u u Marula....16.02.

 

 

 

Foto: Malenica family...

 

 

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990