• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Boulder liga Županijska boulder liga 2008 ŽBL FINALE 2008: KAKVO LUDILO!!!
 
 

ŽBL FINALE 2008: KAKVO LUDILO!!!

Uzalud su Belgijanci organizirali Svjetski kup u Puursu!

Ove subote su sve oči bile uprte u Marulov hram di je održana tekma svih tekmi - finalno natjecanje ovogodišnjeg ŽBL-a!!! ... >>>


Postavljački dvojac Zlodre-Malenica je u maniri megaprofesionalaca odigra značajnu ulogu u subotnjem spektaklu. Smjerovi su bilo vrhunski, atraktivni i potpuno dostojni velikog finala, a omogućavali su svima da se napenju - i najlošijima i najboljima.

Iako je ukupni pobjednik ŽBL-a 2008. već unaprid bia poznat, a i pobjednica se nadzirala, natjecanje je bilo vrlo napeto, a ekipa itekako motivirana.


ONE - U kvalifikacijama je očekivano najbolja bila Maja Božić, sa pet vrhova isprid naše Jele (četiri) i Tanje (dva). Napredak u penjanju naših sirena je itekako vidljiv, pa možemo reći da je prava šteta da sezona završava (ali ipak cure, tu je i PH, samo naprid). Finale je bilo prekopirano, samo sa manje topova, pa je Maja dobila veliki prijelazni ŽBL pehar na jednogodišnji boravak u svom regalu. Nadamo se da će sljedeće godine broj žena u ŽBL-u bar udvostručit!

ONI - Napetost u muškoj konkurenciji, di se ekipa zbila unutar par bodova, se mogla osjetit već u kvalifikacijama. Ćutila se nabrijanost ka nikad do sad. Iako su izostali obračuni na relacijama Vručinić-Kraljević (zbog bolesti potonjega), te Lacić - Zlodre (zbog postavljačkog angažmana potonjega), mladci Pehar i Trumbić su se pobrinuli za žestoku bitku za pobjednika finala.
Borba je bila neizvjesna sve do posljednjeg detalja kojeg Luka glatko prolazi i osvaja prvo misto. Konstantni Pehar se ipak dovoljno nafila bodovima da zauzme drugo misto u ukupnom poretku, a iskusni Koračak koji je pratia ritam sve do zadnja dva detalja, ipak na kraju nije izdrža - bia je tek šesti, a ukupno tek četvrti. Navijači mu poručuju - Boro ne tuguj, ti si dite izdržljivosti i stine!
Kaštelanski lobi je ovo natjecanje zakaza ali je obraz osvjetlao uvijek spremni solinski duo Mihalj - Crmarić koji su zauzeli respektabilno treće i četvrto misto u ovom ubojitom finalu! Ipak ćemo morat donirat nešto nožišta kaštelanskoj gerili!


Natjecanje je završilo dodjelom prijelaznih ŽBL pehara - novine koja je iznenadila i oduševila sve prisutne! Bravo za autora Antu Baučića!


Za kraj možemo samo reć: ŽBL je definitivno nešto šta nam triba, nešto šta nas gura i spaja! I zato, vidimo se narode dogodine, odma iza novogodišnjih blagdana u ŽBLaciji prvog natjecanja sezone 2009.!

A muerte!







>>> Pehi - mlad, zgodan i viceprvak ŽBL-a 2008!



>>> Vrući se sprema za let u najatraktivnijem finalnom smjeru...



>>> Rado viđen, Doktor Mihalj, rado viđen...



>>> Jele u akciji



>>> Luka Trumbić, prvo ime ovogodišnjeg finala



>>> Šime - prvi čovjek u povijesti koji je dvi godine za redom osvojia prestižni ŽBL naslov!



>>> Žene vole umjetnike, pa tako i našeg Antu!






>>> Želite još ŽBL izvještaja, fotografija i komentara - Bolderama, Advenčur
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990